De Kock Raamfolie is in 1972 gestart met de verkoop en montage van glasfolie. Inmiddels is het bedrijf een specialist in vele soorten raamfolies. We bieden moderne oplossingen voor het beplakken van ramen, glazen wanden en alle soorten andere oppervlakten zoals muren, deuren en tafels, zowel binnen als buiten.

We werken alleen met de producten van de beste leveranciers, zoals de zonwerende folie en veiligheidsfolie van Solar Gard van Saint Gobain. Het bedrijf levert duurzame CO2-neutrale folies van topkwaliteit, ‘zwart op wit’ voorzien van fabrieksgarantie en -service.

De montage van raamfolie is handwerk. Het schoonmaken van het oppervlak, het op maat snijden en aanbrengen van de folie: het vraagt om accuratesse, aandacht en schoon werken. Het is het werk van goed opgeleide en ervaren vakmensen. Vanzelfsprekend maken we daarbij gebruik van de modernste apparatuur en middelen.

Wij streven ernaar een opdracht binnen 14 dagen te realiseren. U kunt rekenen op degelijk vakmanschap, een hoge kwaliteitsstandaard, uitstekende service en een goede nazorg.

De aanpak De Kock Raamfolie is helder: geen loze beloften, we doen wat we afspreken.

Kwaliteit en klanttevredenheid
Mark de Kock nam in 2003 het bedrijf van zijn vader over en bouwde de specialisatie verder uit. “De wereld van de raamfolie heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Nieuwe materialen en technieken hebben er voor gezorgd dat er nu voor elk type vraag één of meer oplossingen zijn. Wij zijn in die ontwikkeling meegegaan en kiezen daarbij op de eerste plaats voor kwaliteit.” Het vak betekent voor Mark de Kock echter meer dan dat. “Zeker zo belangrijk is de organisatie van het project. We moeten soms werken op lastig te bereiken plekken. Een goede voorbereiding is dan ook cruciaal. Of het nu een kleine of grote opdracht is, we moeten ons werk rustig en met aandacht kunnen doen. Verrassingen willen we tot een minimum beperken. En moeten we ter plekke een oplossing zoeken, dan is dat de uitdaging die het weer speciaal maakt.”

Mark die lachend in de camera kijkt en raamfolie op maat snijd
Mark de Kock die op een steiger staat raamfolie aan te brengen

Uw specialist, Mark de Kock