glazen gang met matte strepen van 15 cm met 22 cm tussenruimte
81 beoordelingen
81 beoordelingen
Booghal van de RAI in schemering met gedeeltelijk folie
hele gang met licht transparante raamfolie met groende bladeren en wat takken
strook printfolie met dansen mensen aan gebracht om te laten zien hoe leuk het binnen is
voorgevel van tandarts met 11 banen van matte rondjes van 10 cm doorsnede

Zonwerende raamfolie – last van de zon?
Anti-inkijk – privacy folie – decoratieve folie
Inbraakbeveiliging – geef inbrekers geen kans
Doorvalbeveiliging – scherfbeveiliging
UV werende folie

De Kock Raamfolie, het adres voor oplossingen in raamfolie op maat

Raamfolie is er in vele soorten, voor uiteenlopende toepassingen.

Wilt u graag de zonnewarmte buiten houden?
Of liever het schelle zonlicht tegen houden?
Wilt u graag meer privacy?
Kan rondvliegend glas bij breuk een gevaar vormen?
Of toch een mooi foto of logo op uw muur of raam?

De Kock Raamfolie heeft de oplossing.

Wij leveren raamfolie op maat, veiligheidsfolie, anti-inkijkfolie, zonwerend raamfolie, isolerende raamfolie en decoratieve folie, van de beste leveranciers en vakkundig gemonteerd.

Meer weten? Wij hebben een speciale pagina waarin alles over raamfolie en glasfolie wordt uitgelegd.

Handige weetjes

De termen glasfolie en raamfolie worden nogal eens door elkaar gebruikt. Raamfolie is glasfolie dat op een raam wordt aangebracht.
Verduisterende raamfolie kent u van geblindeerde limousines en van de ruit van de verhoorkamer in politieseries. Anti-inkijkfolie is eigenlijk niets anders. Doorkijk in één richting en blindering vanaf de andere kant.
Veel kantoorpanden zijn voorzien van een enorme glazen pui met spiegelfolie of ook wel zonwerende folie. Naast het sterke visuele aspect zorgt de glasfolie vooral voor een prettig binnenklimaat. De speciale raamfolie op maat houdt tot wel 70% van de zonnewarmte en het scherpe zonlicht buiten.

Zonwerende raamfolie

800 m2 zonwerende raamfolie, niet-spiegelend
In 2017 hebben wij er voor gezorgd dat de glazen puien van de Europahal en die van de kantoren van het RAI-complex tegelijkertijd optimaal licht binnenkrijgen en hinderlijke zonnewarmte buitenhouden. De bijzondere glasfolie weert 70% van de zonnewarmte. Wel zo prettig voor bezoekers en medewerkers.

Met de juiste glasfolie binnen comfortabel uit de zon
Met zonwerende raamfolie wordt het binnen veel minder warm en blijft het comfortabel. Tegenwoordig is er ook niet spiegelende raamfolie en heb je dus die hinderlijke schitteringen niet meer. Kortom, zonwerende raamfolie is ook de ideale oplossing voor uw huis en kantoor.

Met onze zonwerende raamfolie kunnen we tussen de 55% en 86% van de zonnewarmte tegen houden.

Veiligheidsfolie

Een veilige omgeving met glasfolie

Je wilt als fabrikant van eten na ruitschade geen glasscherven in het product. Om de consument te beschermen zijn er vanuit de overheid strenge regels waar de industrie aan moet voldoen (HACCP, IFS en BRC certificeringen). Bij horecaslagerij Nice To Meat hebben wij alle ramen daarom voorzien van hoogwaardig veiligheidsfolie waardoor er geen scherven in het eten kunnen komen

Veel kinderdagverblijven en scholen hebben we ook voorzien van veilig raamfolie. Als kinderdagverblijf/school wil je geen lichamelijk letsel na ruitschade. Er mag geen gevaarlijke situaties ontstaan.

De schuifpui van een woning moet veilig zijn. Geen gevaarlijks scherven in geval van breuk en inbrekers geen kans geven.

En op de laatste foto het resultaat van vandalisme op een ruit met veiligheidsfolie. Enkele van de vele voorbeelden waarbij raamfolie uw veiligheid kan verbeteren.

Raamfolie kan ook bescherming bieden bij een explosie

 

Onze opdrachtgever in Brussel wil zijn medewerkers en gasten beschermen tegen rondvliegend glas bij een eventuele explosie. Wij mochten daarom een speciale veiligheidsfolie aan brengen en hebben deze verankerd aan het kozijn.

Je ziet er verder niets van maar de mensen zitten wel veilig

Anti-inkijkfolie

Een rustige werkplek met matte raamfolie

 

Voor een vergaderzalen en kantoren met glazen wanden had Belsist.nl een speciaal verzoek. Om rust te creëren moest er een strook matte raamfolie komen maar men wilde ook op de ramen kunnen blijven schrijven en er moesten Post-It gebruikt kunnen worden.

Wij hebben toen een speciale wat wittere matte folie geadviseerd waardoor men achtergrond had voor de “white-board functie” en gezorgd dat Post-It nog normaal gebruikt konden worden.

Raamfolie met een print maakt alles vrolijker

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om raamfolies van een print te voorzien. Grand Café Haagse Bluf wilde een 2 bijzondere prints op de ramen van het karakteristieke pand.

Vanaf het terras aan de achterkant wilde men inkijk op de garderobe voorkomen en de grote glazen wand werd voorzien van een print waar veel licht doorheen komt maar geen inkijk. Aan de voorkant wilde men een smalle strook zodat de dinerende gasten wel normaal naar buiten konden kijken maar de winkelende mensen niet naar binnen. De Kock Raamfolie zorgde er voor.

Decoratieve folie

Het oog wil ook wat

 

Bij de renovatie van wanden en deuren kunnen we verschillende oplossingen aanbieden.

Geef bijvoorbeeld uw deur een persoonlijk tintje en creëer de sfeer waarin u zich thuis voelt. Een onooglijke deur wordt een eye-catcher. In een zorginstelling mochten we de deuren voorzien van prints met oude Fransen deuren – een hele andere sfeer –

Ook een wand kun je voorzien van een eigen print en dus een eigen sfeer creëren. We kunnen een wand voorzien van “oude steiger delen” of een glazen wand voorzien van een herfst bos. Mogelijkheden te over

Bij de tandarts tussen de orchideeën

‘Leuker kunnen we het niet maken, wel mooier’. Zoiets moet deze tandartspraktijk in Maastricht hebben gedacht. door een unieke printtechniek konden we de glasfolie voorzien van een speciale print waardoor aan beide kanten van het glas het zelfde beeld te zien is

Als patiënt bevind je je in feite in een tuin vol orchideeën. Haarscherpe prints waar de waterdruppels vanaf lijken te lopen.

Speciale folies

Naast de bekende functies van raamfolie, zoals het weren van zonnewarmte en hinderlijk zonlicht, zijn er ook folies voor heel specifieke doelen. Winkeliers willen zich wapenen tegen graffiti en andere beschadiging van hun etalageruiten. Bezoekers in openbare ruimten en bijvoorbeeld kinderdagverblijven moeten beschermd zijn tegen breuk van glazen wanden en deuren. Voor de meeste speciale folies geldt: vervang de folie en behoud de ruit. Dat kan snel, is effectief en gaat tegen lagere kosten.

Zoekt u een oplossing, neem contact met ons op. Wij leveren veel soorten speciale folies die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

De voordelen van speciale folies:

Graffiti hecht niet.
Beschermt tegen krassen en agressieve zuren.
Beschermt de bezoeker tegen ‘doorvallen’ en glasscherven.
Glas met speciale folie kan in voedselverwerkende industrie voldoen aan strenge eisen (HACCP, IFS, BRC e.d.).
Kleurloze UV-werende folie houdt de etalageruit transparant en beschermt de inhoud tegen verkleuring door invallende UV-straling.
Elektro Magnetische Interferentie folie weert een belangrijk deel van de schadelijke straling van GSM-zendmasten.

De Kock Raamfolie levert een breed assortiment speciale folies voor elke toepassing. Meer weten over de mogelijkheden en technische specificaties. Vraag het ons gerust.