In de zomer heeft u in huis of op kantoor last van te veel zonnewarmte en in de winter bent u die behaaglijke warmte te snel kwijt. Isolerende raamfolie kan het comfort in beide jaargetijden verbeteren.

Isolerende raamfolie is een speciale zonwerende folie. In de zomer weert het tot wel 50% van de zonnewarmte. En in de winter heeft de folie een isolerende werking en houdt het de radiatorwarmte beter binnen. Op enkel glas houdt het ruim 40% van de warmte binnen. Met isolerende folie bespaart u dus op aircokosten in de zomer en op stookkosten in de winter.

Daarmee komt de isolerende waarde van enkel glas met folie in de buurt van die van dubbel glas. Er is echter één belangrijk verschil: isolerende raamfolie houdt de kou niet buiten, wat dubbel glas wel doet.

De voordelen van isolerende folie:

  • Houdt in de zomer de warmte buiten (tot 50%)
  • Houdt in de winter de warmte beter binnen (tot 40%)
  • Is energiebesparend

De Kock Raamfolie levert een breed assortiment isolerende folie voor elke toepassing. Meer weten over de mogelijkheden en technische specificaties. Vraag het ons gerust.

Voorbeeld 1

RAI-Amsterdam
Zonwerende raamfolie aanbrengen Rai 1Zonwerende raamfolie aanbrengen Rai 2Zonwerende raamfolie aangebracht Rai 3

RAI-Amsterdam

Woonhuizen
Blok-Zuidland-7Op de ramen naast dit terras is een niet spiegelende raamfolie aangebracht. Je kijkt dus normaal naar binnenzonwerende folie op woonhuis

Woonhuizen

Voorbeeld 2