Onze leverancier van zonwerende folies, veiligheidsfolies en sommige anti-inkijkfolies heeft als enige folie producent in de wereld het ISO 14001:2004 certificaat.

De klimaat verklaring van Bekaert Specialty Films betekent dat Bekaert – als enige in de glasfolie branche – zijn ISO 14001:2004 en ISO 9001:2008 certificaten heeft gehaald en is daarmee Climate Action Leader Bekaert wilde een zo laag mogelijk CO2 emissie hebben.

Na alle aanpassingen is het gehele productieproces door een gecertificeerd bedrijf – Bureau Veritas – bekeken en is er geconstateerd is dat de totale productie CO2 negatief is. Dus met heel veel aandacht voor het milieu. Zelfs zo ver dat er meer CO2 wordt gebruikt dan wordt uitgestoten.

De Kock Raamfolie BV doet al sinds jaar en dag aan gescheiden afvalverwerking. Wij zullen dan ook nooit afval bij u achter laten. Door de combinatie van Bekaert Specialty Films en De Kock Raamfolie bent u er zeker van dat uw investering veruit de minste belasting voor uw omgeving en het milieu is.

Wij doen er zo veel mogelijk aan om met onze werkzaamheden het milieu zo min mogelijk te belasten en kiezen daar de juiste partners bij.