Glasfolie en raamfolie zijn er in vele soorten, voor uiteenlopende toepassingen. Wilt u zonnewarmte of hinderlijk zonlicht buitenhouden? Heeft u behoefte aan meer privacy? Wilt u rondspringend glas bij ruitschade voorkomen? Of u zoekt naar een decoratieve print voor op uw glaswand? De Kock Raamfolie heeft de oplossing. Wij leveren een ruim assortiment zonwerende raamfolie, veiligheidsfolie, anti-inkijkfolie, isolerende raamfolie en decoratieve folie. Op maat, van de beste leveranciers en vakkundig gemonteerd.

Zonwerende raamfolie

Als het zonnetje schijnt worden de meeste mensen blij. Behalve als het zonlicht fel naar binnen schijnt en het binnen te warm wordt. Ook op die dagen wilt u comfortabel kunnen wonen en werken. Zonwerende raamfolie biedt de oplossing voor kantoor, magazijn, productieruimte, etalage, woon- en slaapkamer en elke andere denkbare ruimte. Of u nu het licht wil buitenhouden of juist de warmte, of misschien allebei. Het kan.

Veiligheidsfolie

De naam zegt het al. Met veiligheidsfolie verhoogt u uw eigen veiligheid en die van uw waardevolle bezittingen. Professionele montage door de vakman is essentieel om de veiligheidsverhogende claim ook echt waar te maken. De Kock Raamfolie adviseert en gebruikt veiligheidsfolie die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van de verschillende toepassingen van veiligheidsfolie.

Anti-inkijkfolie

U heeft een glazen pui of een enkel raam aan de straat, een glazen wand in de badkamer en wilt meer privacy. Maar het licht van buiten moet behouden blijven. Of u wilt geen inkijk maar zelf wel naar buiten kunnen kijken. Misschien wilt u de inkijk alleen maar beperken. Zoveel vragen, zoveel mogelijkheden en oplossingen. Wij adviseren u graag en zorgen voor het beste resultaat met bijvoorbeeld verduisterende raamfolie of spiegelfolie. Zodat u weer vrij kunt wonen en werken, op de manier zoals u dat wilt.

Decoratieve folie

Waarom zou u niet elke ochtend douchen aan de rand van dat meertje? Of droomt u van die oude Franse kast in de slaapkamer, ook al heeft u geen ruimte? Steeds vaker wordt bedrukte folie gebruikt om een ruimte extra uitstraling mee te geven. Dat kan thuis, maar ook zakelijk. De deur van het rommelige opslaghok met de afbeelding van een opgeruimd magazijn. Het kan. Evenals uw logo op de receptiebalie of uw laatste reclamecampagne als opvallende muurdecoratie. Wij denken graag mee over de beste oplossing en zorgen voor een onderscheidend resultaat.

isolerende raamfolie

Hoe hou je de binnentemperatuur behaaglijk en comfortabel, zowel in de zomer als de winter? Isolerende raamfolie houdt in de zomer zonnewarmte buiten en in de winter de warmte beter binnen.

uv-werende raamfolie

Intens zonlicht, zonnewarmte en vooral UV-straling zorgen al vrij snel voor verkleuring van textiel, plastic en andere materialen. Dat wilt u niet met de bekleding van uw mooie bank in de serre of met de spullen in de etalage van uw winkel. Met speciale raamfolie kunt u de kans daarop aanzienlijk beperken.