Waarom zou u niet elke ochtend douchen aan de rand van dat meertje? Of droomt u van die oude Franse kast in de slaapkamer, ook al heeft u geen ruimte? Steeds vaker wordt bedrukte folie gebruikt om een ruimte extra uitstraling mee te geven. Dat kan thuis, maar ook zakelijk. De deur van het rommelige opslaghok met de afbeelding van een opgeruimd magazijn. Het kan. Evenals uw logo op de receptiebalie of uw laatste reclamecampagne als opvallende muurdecoratie. Wij denken graag mee over de beste oplossing en zorgen voor een onderscheidend resultaat.

De voordelen van decoratieve folie:

  • Uw eigen ontwerp of foto op groot formaat
  • Alle vormen mogelijk door professionele snijtechnieken
  • Verschillende druk- en printtechnieken voor beste resultaat
  • Maximale uitstraling van uw logo of product
  • Duurzame folies, ook voor toepassing in natte omstandigheden

De Kock Raamfolie levert een breed assortiment decoratieve raamfolies.
Meer weten over de mogelijkheden en technische specificatie? Vraag het ons gerust.

Bekijk onze oplossingen met decoratieve folie en reclamefolie

Calls College – Nieuwegein

‘Graag een folie met enigszins zicht van buiten en geschikt voor een print’. Dat was ongeveer de vraag van het Calls College. Gekozen is voor een geprinte matte folie met een laminaat. Door de matte folie is de print goed zichtbaar en door het laminaat wordt een deel van het matte effect weer opgeheven.

Calls College – Nieuwegein
Geprinte plakfolie Calls CollegeGeprinte plakfolie Calls CollegeGeprinte plakfolie Calls College

Calls College – Nieuwegein

Cell Signaling Technology – Leiden
Geprinte plakfolie CellSignal te LeidenGeprinte plakfolie CellSignal te LeidenGeprinte plakfolie CellSignal te Leiden

Cell Signaling Technology – Leiden

Cell Signaling Technology – Leiden

De decoratieve folie bij Cell Signaling laat zien wat een kleurrijke print met een ruimte kan doen. De aanloop was even bijzonder als de print zelf. Toen het bedrijf zijn intrek nam op deze locatie, was het wachten op ‘instructies ’van het hoofdkantoor. Daarom werd gekozen voor een tijdelijke oplossing. De matte folie hebben we een jaar later verwijderd, laten printen en weer aangebracht. Extra kosten voor nieuwe folie zijn daarmee uitgespaard. Ook dat kan.

Tandheelkundig Centrum De Drietand – Maastricht

In de ruimtes van het Tandheelkundig Centrum moesten de orchideeën voor maximale uitstraling zorgen. Aan beide zijden zichtbaar en niet van echt te onderscheiden. Dat is gelukt door een scherpe print op glasheldere veiligheidsfolie.

Aan de buitengevel is de oude belettering verwijderd en zijn de ramen voorzien van mat witte en blauwe cirkeltjes, aangevuld met teksten en huisnummer

Tandheelkundig Centrum De Drietand – Maastricht
geprint plakfolie Tandartsgeprint plakfolie Tandartsgeprint plakfolie Tandarts

Tandheelkundig Centrum De Drietand – Maastricht

Openbare Daltonschool De Gondelier – Amersfoort
transparante raamfolie Gondeliertransparante raamfolie Gondeliertransparante raamfolie Gondelier

Openbare Daltonschool De Gondelier – Amersfoort

Openbare Daltonschool De Gondelier – Amersfoort

Minder inkijk en herkenbaarheid van de verschillende schoolonderdelen, dat was kort samengevat de vraag aan De Kock Raamfolie. In overleg is gekozen voor een matte ondoorzichtige gekleurde raamfolie op het onderste glas. De bovenramen zijn voorzien van een glasheldere transparante kleurfolie. Het rommelige effect van de tassen op de grond in de lokalen is verdwenen en door het gebruik van de kleuren is onderscheid ontstaan tussen de verschillende ‘afdelingen’.

Deur- en wanddecoratie

In zorginstellingen en particuliere woningen worden steeds vaker decoratieve folies aangebracht op kamerdeuren. Door de folie van een print te voorzien is de kamerdeur een eigen karakter mee te geven. In zorginstellingen dient het naast een decoratief doel vooral ook een praktisch doel. Ouderen kunnen eenvoudiger hun eigen voordeur herkennen, helemaal als er een print wordt gemaakt van de voordeur van de oudere toen deze nog zelfstandig woonde. Alsof ze hun eigen vertrouwde huis binnenlopen.

Een deur kan met een geprinte folie ook veranderen in een – niet van echt te onderscheiden – oude boekenkast. Een saaie muur kan transformeren in een wand van steigerhout. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk en de afbeelding desgewenst heel persoonlijk.

Deur- en wanddecoratie
er voor – geprinte plakfolie op deurengeprinte plakfolie op deurendeur na plakfolie

Deur- en wanddecoratie

Toilet
decoratieve plakfolie print toiletdecoratieve plakfolie print toiletdecoratieve plakfolie print toilet

Toilet

Toilet

De eigenaar van dit toilet wilde eens wat anders. De buitenkant is voorzien van een licht groene folie met een wat landelijke uitstraling. De binnenkant heeft een print met koeien in een weiland. Hoe anders wil je het hebben.

Bentley opticien – Voorschoten

De bestaande balie was aan een opknapbeurt toe en nieuwe uitstraling. Door de balie te bekleden met een wat dikkere en sterke renovatiefolie ziet het geheel er weer fris en strak uit.

Ook de presentatiewand hebben we onder handen genomen. De wand is naadloos en biedt ruimte aan twee displays en een beeldscherm voor videopresentatie.

Bentley opticien – Voorschoten
VOOR de monatage decoratieve folieaanbrengen decoratieve plakfolie bentley opticienaanbrengen decoratieve plakfolie bentley opticien

Bentley opticien – Voorschoten

Hotbath – Rijswijk
decoratieve  plakfolie met print Hotbath

Hotbath – Rijswijk

Hotbath – Rijswijk

Deze leverancier van Italiaanse badkamermaterialen zocht de warme sfeer van Toscane in de showroom in Rijswijk. Wat je noemt: a room with a view.