Waarom zou u niet elke ochtend douchen aan de rand van dat meertje? Of droomt u van die oude Franse kast in de slaapkamer, ook al heeft u geen ruimte?

Steeds vaker wordt bedrukte folie gebruikt om een ruimte extra uitstraling mee te geven. Privé maar ook zakelijk. De deur van het rommelige berghok met de afbeelding van een opgeruimd magazijn. Het kan. Evenals uw logo op de receptiebalie of uw laatste reclamecampagne als opvallende muurdecoratie.

Wij denken graag mee over de beste oplossing en zorgen voor een onderscheidend resultaat.

De Kock Raamfolie levert een breed assortiment decoratieve raamfolies.
Meer weten over de mogelijkheden en technische specificatie? Vraag het ons gerust.

Bekijk onze oplossingen met decoratie folie en reclamefolie

Calls College – Nieuwegein

‘Graag een folie die nog ene beetje doorzichtig is met een print’. Dat was ongeveer de vraag van het Calls College.

Gekozen is voor een geprinte matte folie met een laminaat. Door de matte folie is de print goed zichtbaar en door het laminaat wordt een deel van het matte effect weer opgeheven.

Calls College – Nieuwegein
Geprinte plakfolie Calls CollegeGeprinte plakfolie Calls CollegeGeprinte plakfolie Calls College

Calls College – Nieuwegein

Cell Signaling Technology – Leiden
Geprinte plakfolie CellSignal te LeidenGeprinte plakfolie CellSignal te LeidenGeprinte plakfolie CellSignal te Leiden

Cell Signaling Technology – Leiden

Cell Signaling Technology – Leiden

De decoratie folie bij Cell Signaling laat zien wat een kleurrijke print met een ruimte kan doen.

De aanloop was even bijzonder als de print zelf. Toen het bedrijf zijn intrek nam op deze locatie, was het wachten op “instructies” van het hoofdkantoor. Daarom werd gekozen voor een tijdelijke oplossing. Gekozen is toen voor ene matte folie die gemakkelijk te verwijderen zou zijn”

Een deel van deze matte folie hebben we een jaar later verwijderd en een nieuwe printen aangebracht. Door de eenvoudig te verwijderen folie was het werk gemakkelijk en vooral rustig uit te voeren en heeft Cell Signal een hoop kosten bespaart

Tandheelkundig Centrum De Drietand – Maastricht

In de ruimtes van het Tandheelkundig Centrum moesten de orchideeën voor geweldige uitstraling zorgen. Aan beide zijden zichtbaar en niet van echt te onderscheiden. Dat is gelukt . Door een nieuwe printtechniek konden de haarscherp op  glasheldere veiligheidsfolie printen. daardoor is het effect echt heel mooi en helder

Ook mochten we van de buitengevel is de oude belettering verwijderd en nieuwe aanbrengen, De ramen voorzien van mat witte en blauwe cirkeltjes, aangevuld met teksten en huisnummer. Het koste veel tijd om alles netjes uit te meten maar het resultaat is erg mooi

Tandheelkundig Centrum De Drietand – Maastricht
geprint plakfolie Tandartsgeprint plakfolie Tandartsgeprint plakfolie Tandarts

Tandheelkundig Centrum De Drietand – Maastricht

Openbare Daltonschool De Gondelier – Amersfoort
transparante raamfolie Gondeliertransparante raamfolie Gondeliertransparante raamfolie Gondelier

Openbare Daltonschool De Gondelier – Amersfoort

Openbare Daltonschool De Gondelier – Amersfoort

Minder inkijk en herkenbaarheid van de verschillende schoolonderdelen, dat was kort samengevat de vraag aan De Kock Raamfolie.

Er is gekozen voor een matte ondoorzichtige gekleurde raamfolie op het onderste glas. De bovenramen zijn voorzien van een glasheldere transparante kleurfolie. Beide folies zijn gelijk van kleur waardoor een mooi eenheid is ontstaan

Het rommelige effect van de tassen op de grond in de lokalen is door de matte folie verdwenen. het ziet er veel opgeruimder uit

Door het gebruik van de kleuren kun je goed zien waar de verschillende afdelingen zich bevinden.

Deur- en wanddecoratie

In zorginstellingen en particuliere woningen worden steeds vaker decoratieve folies aangebracht op kamerdeuren. Door de folie van een print te voorzien is de kamerdeur een eigen karakter mee te geven. In zorginstellingen dient het naast een decoratief doel vooral ook een praktisch doel. Ouderen kunnen eenvoudiger hun eigen voordeur herkennen, helemaal als er een print wordt gemaakt van de voordeur van de oudere toen deze nog zelfstandig woonde. Alsof ze hun eigen vertrouwde huis binnenlopen.

Een deur kan met een geprinte folie ook veranderen in een – niet van echt te onderscheiden – oude boekenkast. Een saaie muur kan transformeren in een wand van steigerhout. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk en de afbeelding desgewenst heel persoonlijk.

Deur- en wanddecoratie
er voor – geprinte plakfolie op deurengeprinte plakfolie op deurenDeuren-erna.-jpg-1

Deur- en wanddecoratie

Toilet
decoratieve plakfolie print toiletdecoratieve plakfolie print toiletdecoratieve plakfolie print toilet

Toilet

Toilet

De eigenaar van dit toilet wilde eens wat anders. De buitenkant is voorzien van een licht groene folie met een wat landelijke uitstraling. De binnenkant heeft een print met koeien in een weiland. Hoe anders wil je het hebben.

Bentley opticien – Voorschoten

De bestaande balie was aan een opknapbeurt toe en nieuwe uitstraling. Door de balie te bekleden met een wat dikkere en sterke renovatiefolie ziet het geheel er weer fris en strak uit.

Ook de presentatiewand hebben we onder handen genomen. De wand is naadloos en biedt ruimte aan twee displays en een beeldscherm voor videopresentatie.

Bentley opticien – Voorschoten
VOOR de monatage decoratieve folieaanbrengen decoratieve plakfolie bentley opticienaanbrengen decoratieve plakfolie bentley opticien

Bentley opticien – Voorschoten

Hotbath – Rijswijk
decoratieve  plakfolie met print Hotbath

Hotbath – Rijswijk

Hotbath – Rijswijk

Deze leverancier van Italiaanse badkamermaterialen zocht de warme sfeer van Toscane in de showroom in Rijswijk. Wat je noemt: a room with a view.

De voordelen van decoratieve folie:

  • Uw eigen ontwerp of foto op groot formaat
  • Alle vormen mogelijk door professionele snijtechnieken
  • Verschillende druk- en printtechnieken voor beste resultaat
  • Maximale uitstraling van uw logo of product
  • Duurzame folies, ook voor toepassing in natte omstandigheden