De naam zegt het al. Met veiligheidsfolie verhoogt u uw eigen veiligheid en die van uw waardevolle bezittingen. Professionele montage door de vakman is essentieel om de veiligheidsverhogende claim ook echt waar te maken. De Kock Raamfolie adviseert en gebruikt veiligheidsfolie die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van de verschillende toepassingen van veiligheidsfolie.

Veiligheidsfolie wordt gebruikt voor:

  • Voorkomt rondspringend glas als het breekt. Veel toegepast in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, op kinderdagverblijven en ook voor glazen klapdeuren in huis.
  • Glas met goed gemonteerde veiligheidsfolie maakt het voor inbrekers en vandalen extra lastig om binnen te komen. Het kost meer tijd om er doorheen te breken. Daarnaast voorkomt de veiligheidsfolie een ravage van glassplinters en beschadiging van uw spullen. De folie houdt het glas bijeen.
  • Explosiebeveiliging. Speciaal veiligheidsfolie biedt zelfs extra bescherming bij een eventuele explosie of aanslag. Het houdt het glas ook onder extremere omstandigheden bij elkaar en beperkt daarmee de schade aan u zelf en de omgeving.

De voordelen van veiligheidsfolie:

  • Maakt glas een stuk sterker.
  • Werkt inbraakvertragend en preventief.
  • Beperkt de schade, houdt gebroken glas bijeen en voorkomt rondvliegende glasscherven.
  • Weert 99% van de UV-stralen.
  • Is net zo helder als glas.
  • Te reinigen als glas, beschermd door kraswerende laag.
  • Onderhoudsvrij.
Gebroken ruit die door de veiligheidsfolie bij elkaar gehouden wordt
Resultaat na vandalismeGlas voorzien van veiligheidsfolie voorkomt een ravage binnen. De door vandalen gegooide stenen zijn niet binnengedrongen en binnen ligt nauwelijks kapot glas.

Video test Veiligheidsfolie

De Kock Raamfolie levert een breed assortiment veiligheidsfolies.
Meer weten over de mogelijkheden en technische specificatie? Vraag het ons gerust.

Bekijk onze oplossingen met veiligheidsfolie

Advocatenkantoor – Brussel
veiligheidsfolie in Brusselveiligheidsfolie in Brusselveiligheidsfolie in Brussel

Advocatenkantoor – Brussel

Advocatenkantoor – Brussel

Dit internationaal opererend advocatenkantoor in Brussel, gelegen tussen twee ambassades, hecht aan de veiligheid van medewerkers en gasten. De ramen zijn door ons voorzien van hoge kwaliteit veiligheidsfolie en daarna verankerd aan de kozijnen. De folie is flexibel genoeg om bij een explosie de drukgolf op te vangen. Door de verankering blijft alles op zijn plaats. Er zal bij een explosie geen glas in het rond vliegen. Het bereikte veiligheidsniveau is hiermee hoger dan de Amerikaanse overheid minimaal voor zijn eigen personeel en panden vereist.

250K – Eindhoven

250K ontwerpt en ontwikkelt podia voor artiesten, festivals en evenementen over de hele wereld.

Voor het hoofdkantoor in Eindhoven heeft De Kock Raamfolie alle ramen voorzien van inbraak vertragende folie. Een van de vele veiligheidsfolies die wij leveren en vakkundig monteren.

250K – Eindhoven
inbraakvertragende raamfolie bij 250Kinbraakvertragende raamfolie bij 250Kinbraakvertragende raamfolie bij 250K

250K – Eindhoven

Nice To Meat – Almere
Veiligheidsfolie HACCP en BRC bij Nice to Meat_1School met KDV voorzien van scherfveilige folieVeiligheidsfolie HACCP en BRC bij Nice To Meat

Nice To Meat – Almere

Nice To Meat – Almere

Als ambachtelijke horecaslagerij en internationaal vleesimporteur voldoet de productielocatie van Nice To Meat aan de hoogste hygiëne- en veiligheidsstandaarden. Zoals in de voedselverwerkende industrie moet ook hier al het glas beschermd worden tegen splinters. Bij de bouw van de nieuwe slagerij heeft De Kock Raamfolie de ruiten voorzien raamfolie die voldoet aan het NEN 12600 certificaat.

Kosmos – Amersfoort

Voor de raamfolie van Kosmos – dat onderdak biedt aan een gymzaal, kantine en speelruimte – kwam de ontwerpster met een bijzonder idee. Een soort letterregen, waarbij de letters als het ware uit de lucht komen vallen. Om dit effect te bereiken is een zeer heldere, onzichtbare veiligheidsfolie met laserprint gebruikt.

Kosmos – Amersfoort
geprinte raamfolie Kosmosgeprinte raamfolie Kosmosgeprinte raamfolie Kosmos

Kosmos – Amersfoort