Kan ik met raamfolie normaal naar buiten kijken ?

Is raamfolie helder en kan ik normaal naar buiten kijken?

Het grote voordeel van glas is dat je ongehinderd naar buiten kunt kijken. De glasproducenten doen er alles aan om zo helder mogelijk glas te maken. Raamfolie mag dat beeld – die ervaring – niet veranderen. Ook wij doen er alles aan om de folie zo helder mogelijk te maken. Niet voor niets noemen zeggen we dat raamfolie glashelder is

Je kunt gewoon naar buiten kijken net als nu.

Daarom hebben wij voor onze zonwerende raamfolies gekozen voor een sputter-coated folie.

Sputter-coaten is een speciale productie techniek waarbij metaal deeltjes als het ware in de dunne polyester glasfolie worden aangebracht. Dit geeft een heel helder en mooi resultaat.

Door deze ongelofelijke heldere kwaliteit heb je eigenlijk niet door dat er raamfolie op de ramen zit. Verder is vooral de kwaliteit op lange termijn heel erg goed. De sputter-coated folie verkleurt niet en vervormt niet.

Je kunt daardoor inderdaad normaal naar buiten kijken. Je merkt er niets van. Doordat de raamfolie veel van het felle licht tegen houdt kun je vaak zelfs veel beter naar buiten kijken.

Tegenwoordig hebben we zelfs een speciale folie die er voor zorgt dat je – niet alleen overdag – maar ook ’s avonds goed en glashelder naar buiten kunt kijken. In veel situaties zelfs beter dan nu. dus je kijkt dan ’s avonds beter naar buiten dan nu zonder raamfolie.

Er zijn veel mensen die de vaak blauwe kleur van raamfolie veel prettiger vinden

Na 20 jaar is d eraamfolei nog steeds zo helder.

Als je vragen hebt of informatie wil hebben kun je altijd mailen. bijvoorbeeld via het contact formulier

Groeten

logo De Kock Raamfolie. de naam met daar boven een witte boog

Met vriendelijke groeten

Mark de Kock

Artikelen in Kan ik met raamfolie normaal naar buiten kijken ?