Er zijn 3 verschillende soorten

 

  • Matte plakfolie laat veel licht door en is ondoorzichtig.
  • Lichtdichte plakfolie laten weinig licht door en is ondoorzichtig. Ze zijn er in heel veel kleuren.
  • Spiegelfolie voorkomt inkijk, maar laat u onbelemmerd naar buiten kijken. Voor een goed resultaat moet de lichtsterkte binnen minder zijn dan buiten. Spiegelfolie is niet geschikt voor badkamers

Wat zijn de voordelen?

 

  • Verhoogt uw privacy.
  • Minder kan op inbraak. De inbreker ziet uw spullen niet.
  • Uw eigen uitstraling door uw logo op de folie te printen dan wel uit te snijden.
  • Bedrukt en onbedrukt, in elk denkbaar formaat, op maat gemaakt.
  • Zowel voor glas als kunststof beglazingen

De Kock Raamfolie levert een breed assortiment anti-inkijkfolie, verduisterende raamfolie en spiegelfolie. Meer weten over de mogelijkheden en technische specificaties? Vraag het ons gerust.

Bekijk onze oplossingen met anti-inkijk plakfolie

Aopen– Rosmalen

De wanden van de toiletruimten waren van helder glas. Dit was erg ongemakkelijk. Om privacy te creëren in de toiletruimte is er gekozen voor anti-inkijk plakfolie uit de serie Dusted Glass.

De folie mocht niet helemaal afsluiten maar moest toch veel privacy bieden. Daarom is er gekozen om smalle strepen uit te snijden.

Dit zelfde patroon is toen ook bij de vergaderzalen doortrokken

Aopen – Rosmalen
Stroken mat plakplastic AopenStroken mat plakplastic AopenStroken mat plakplastic Aopen

Aopen – Rosmalen

Balkon
Mat plakplastic balkonDecoratief plakplastic balkonDecoratief plakplastic balkon

Balkon

Balkon

Op je balkon wil je natuurlijk privé kunnen zitten zeker als je appartement aan een drukke weg ligt.

Matte anti-inkijk plakfolie is het meest gebruikt. Deze folie kan effen in 1 geheel aangebracht worden er kunnen ook strepen if figuurtjes uitgesneden worden

Beslist.nl – Arnhem

De kantoorgangen bij Beslist.nl vallen op door lange glazen wanden. Niet alleen mooi, maar voor de medewerkers ook functioneel. Ze worden ook gebruikt om op te schrijven en memo’s op te plakken.

We hebben daarom gekozen voor een matte folie die er voor zorgt dat de teksten die erop worden geschreven goed leesbaar zijn en vooral kunnen worden gewist. Geen white board meer nodig!.

Beslist.nl – Arnhem
stroken plakplastic bij Besliststroken plakplastic bij Besliststroken plakplastic bij Beslist

Beslist.nl – Arnhem

Bouwhuis – Sint Nicolaasga
Zonwerende folie en matte raamfolie BouwhuisZonwerende folie en matte raamfolie BouwhuisZonwerende folie en matte raamfolie Bouwhuis

Bouwhuis – Sint Nicolaasga

Bouwhuis – Sint Nicolaasga

De nieuwe Slijterij van Bouwhuis zocht een oplossing voor verschillende wensen. Belangrijk was dat de zon geen vat zou krijgen op de mooie wijnen en andere dranken. En vanaf de straat zouden de stellingen achter het glas niet zichtbaar moeten zijn. De ramen zijn daarom in zijn geheel voorzien van transparante warmtewerende raamfolie en aan de onderkant is daar nog een strook Dusted Glass overheen aangebracht. Van tweeën één.

Gymzaal – Aalsmeer

Nog een toepassing van Dusted Glass. Op deze manier kunnen mensen die langslopen zowel overdag als ’s avonds niet naar binnenkijken. En dat was precies de bedoeling.

Gymzaal – Aalsmeer
Matte raamfolie GymzaalMatte raamfolie GymzaalMatte raamfolie Gymzaal

Gymzaal – Aalsmeer

Grandcafé Haagsche Bluf – Den Haag
Printfolie bij Haagsche BlufPrintfolie bij Haagsche BlufPrintfolie bij Haagsche Bluf

Grandcafé Haagsche Bluf – Den Haag

Grandcafé Haagsche Bluf – Den Haag

De uitbaters van Haagsche Bluf wilden op de 1e en 2e verdieping een bijzondere anti-inkijkfolie. Het reclamebureau leverde een ontwerp aan voor een print van vrolijke mensen. Door de raamfolie komt voldoende licht binnen en kunnen de restaurantgasten naar buiten kijken. Vanaf de straat is alleen de print zichtbaar.

Aan de achterkant hebben we dezelfde raamfolie aangebracht om de opslagruimte en garderobe van buitenaf aan het zicht te onttrekken. Ook hier is gewerkt met de opvallende prints. De geprinte folie is opgebouwd uit hele kleine rondjes om het gewenste effect te bereiken.

Rijksmuseum – Amsterdam

Het Rijksmuseum is niet alleen de plek voor wereldberoemde kunst, er worden regelmatig ook evenementen georganiseerd. Voor een eenmalige videopresentatie hebben we een aantal ramen voorzien van speciale projectiefolie. De ramen vormden op deze manier de achtergrond voor de presentatie. Niet alleen de plaats was ook voor ons bijzonder. Ook de snelheid waarin het moest gebeuren, was ongewoon. Vlak voor het evenement hebben we de folie aangebracht om het direct na de presentatie – in de nacht – weer te verwijderen.

Rijksmuseum – Amsterdam
Plakplastic RijksmuseumPlakplastic RijksmuseumPlakplastic Rijksmuseum

Rijksmuseum – Amsterdam

Schuilenburg – Amersfoort
Geprint plakplastic SchuilenburgGeprint plakplastic SchuilenburgGeprint plakplastic Schuilenburg

Schuilenburg – Amersfoort

Schuilenburg – Amersfoort

Het gezondheidscentrum combineerde verschillende wensen in één verzoek. De grote ramen naast de deuren moesten binnenkijken voorkomen, voldoende licht doorlaten en een bijzondere opname van de stad laten zien. Wij boden de oplossing met een speciale anti-inkijkfolie, met een beperkte lichtfilter en geschikt voor de gewenste print.

TopClick – Amsterdam

De lange glazen wanden geven een ruimtelijk effect maar bieden weinig privacy voor de medewerkers en vergadertijgers. De matte anti-inkijkfolie folie in stroken van 30 cm met een tussenruimte van 2 cm leverde het beoogde effect. De lengte werd behouden, de inkijk beperkt en door het logo in acrylaat kreeg het ook een eigen uitstraling.

TopClick – Amsterdam
Stroken plakplastic TopClickKunststof letters TopClickKunststof letters TopClick

TopClick – Amsterdam

U heeft een glazen pui of een enkel raam aan de straat, een glazen wand in de badkamer en wilt meer privacy. Maar het licht van buiten moet behouden blijven. Of u wilt geen inkijk maar zelf wel naar buiten kunnen kijken. Misschien wilt u de inkijk alleen maar beperken. Zoveel vragen, zoveel mogelijkheden en oplossingen. Wij adviseren u graag en zorgen voor het beste resultaat met bijvoorbeeld verduisterende raamfolie of spiegelfolie. Zodat u weer vrij kunt wonen en werken, op de manier zoals u dat wilt.